AANLEG
De aanleg kan nu beginnen. Volgens tekening en werkomschrijving wordt het plan op afgesproken tijdstip uitgewerkt. De uitvoer kan volledig door ons gedaan worden, maar de opdrachtgever kan ook zelf meewerken of zelfs alle werkzaamheden zelf doen, waarbij het hoveniersbedrijf slechts advies en/of materialen levert. Bij de oplevering van de tuin wordt samen met de klant de werkzaamheden bekeken en worden eventuele aanpassingen verricht. Tevens wordt advies voor het onderhoud gegeven.

NAZORG
Nazorg is een belangrijk punt voor ons. Ook na dat de tuin is aangelegd blijven wij contact houden. U kunt met vragen over de tuin altijd bij ons terecht en wij geven, gedurende 1 groeiseizoen na aanleg, garantie op alle door ons geleverde beplantingen en materialen, inclusief het arbeidsloon om deze te verwerken.

ONDERHOUD
Onderhoud is het behoud van uw tuin. JeGroen kan dit onderhoud voor u verzorgen. Onze hoveniers zijn in staat door vakkundig snoeiwerk uw tuin weer lucht en ruimte te geven. Door gebruik van de juiste natuurlijke meststoffen ontstaan gezonde groeiomstandigheden voor de beplanting, waardoor ziekte en problemen als mosvorming in het gazon tot een minimum worden beperkt. Vaste planten bloeien en groeien mooier na scheuren, verplanten en bemesten.

Wij bieden u veel mogelijkheden, zoals: onkruidbeheersing, gazononderhoud, bemesting, snoeibeurten in voor- en najaar, vakantieonderhoud zodat u na de vakantie niet direct in de tuin hoeft te werken, het verzorgen van uw vijver, maar ook het jaarrond verzorgen van uw tuin. Het onderhoud kan gebeuren op afroep, maar onderhoudscontracten behoren ook tot de mogelijkheden.
Informeer eens vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen.